Szczegóły
powrót do listy przetargówWynajem pomieszczeń składających się z bufetu i sali konsumpcyjnej wraz z wyposażeniem oraz zaplecza kuchennego wraz z urządzeniami, na świadczenie usług gastronomicznych
1. Przedmiot przetargu: wynajem pomieszczeń składających się z bufetu i sali konsumpcyjnej wraz z wyposażeniem oraz zaplecza kuchennego wraz z urządzeniami na świadczenie usług gastronomicznych.
2. Powierzchnia przedmiotu przetargu: 75 m2.
3. Cena wywoławcza przedmiotu przetargu:1 700,00 zł. (netto) za jeden miesiąc najmu, na którą
składają się opłaty z tytułu:
- czynsz za powierzchnię użytkową,
- opłata za dzierżawę wyposażenia i urządzeń,
- opłata ryczałtowa za media
4. Oferty pisemne zgodnie z istotnymi warunkami udziału w pisemnym przetargu należy składać w terminie do dnia 01.04.2019 r. do godziny 11:00 w siedzibie prowadzącego przetarg w pok. nr 12.
Oferta jest wiążąca do dnia 02.05.2019 r.
5. Z przedmiotem przetargu oraz dodatkowymi warunkami przetargu można się zapoznać w terminie od dnia 12.03.2019 r. do dnia 29.03.2019 r. w godz. 10:00 -14:00 w siedzibie prowadzącego przetarg.
6. Osobą upoważnioną do kontaktów z oferentami jest Agnieszka Kowalczyk, tel. 81 532 92 41.
7. Termin i miejsce przeprowadzenia przetargu (otwarcie ofert):
- termin: 01.04.2019 r. godz. 11:15
- miejsce: siedziba prowadzącego przetarg, pok. nr 3.
8. Warunkiem przystąpienia do przetargu jest uiszczenie wadium, na konto LSCDN 10 1020 3147 0000 8802 0129 7050 w terminie do dnia 29.03.2019r. w wysokości 10 %ceny wywoławczej tj. 170,00 zł.
- Zamknięcie przetargu zakończonego wynikiem negatywnym - nie wpłynęła w terminie do dnia 1.04.2019 r. żadna oferta.Data wprowadzenia oferty: 2019-04-10